Oorsprong

Oorsprong

By Dan Brown

 • Release Date : 2017-09-30
 • Genre : Actie en avontuur
 • FIle Size : 2.76 MB
Score: 4
4
From 93 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Oorsprong Oorsprong is de nieuwe Robert Langdon-thriller van Dan Brown, de populairste thrillerschrijver ter wereld. Oorsprong speelt zich af in Madrid, Barcelona, Bilbao en Sevilla, zit vol moderne kunst, innovatieve technologie, geschiedenis en architectuur en draait om de belangrijkste vragen ooit: die naar onze herkomst en onze toekomst. Bilbao, het Guggenheim. Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, is te gast bij de spectaculaire onthulling van Edmond Kirsch' ontdekking. Kirsch, een wereldberoemde, controversiële miljardair en futurist, claimt dat zijn ontdekking de wetenschap voor altijd zal veranderen, maar de onthulling ontaardt in chaos. Langdon weet ternauwernood te ontsnappen samen met Ambra Vidal, de elegante museumdirecteur. Ze vinden tegenover zich een bijna alwetende vijand met banden naar het Spaanse koningshuis en moeten, vertrouwend op hun gebundelde kennis, in een race tegen de klok symbolen, moderne kunst, extreme religies en verborgen geschiedenissen weten te doorgronden om Kirsch' schokkende geheim te ontsluiten. En de adembenemende waarheid die ons tot nu toe is ontgaan, onder ogen te zien...

Reviews

 • Interessant maar niet spannend

  3
  By €rikYan
  Het boek geeft veel stof tot nadenken. Maar vergeleken met andere Dan Browns is het boek niet zo spannend. Je moet dit boek zeker lezen!
 • Standaard Dan Brown

  5
  By Apprvs
  Niet heel verrassend boek zoals verwacht maar wel weer lekker om te lezen.
 • Oorsprong

  5
  By Axizaran
  Het is weer een schitterend geschreven boek . Dan Brown heeft het weer voor elkaar gekregen om een spannend boek te schrijven en als je het boek leest krijg je zin om naar Spanje te gaan en de Kerk te bezoeken met de aparte inrichting . Ik heb het boek achter elkaar uitgelezen . Arian Prins .😀 ✨✨✨✨✨
 • Jammer

  2
  By Snurkk
  Na een paar spannende voorgangers is dit verhaal voorbij voordat het echt op gang komt om daarna nog een paar hoofdstukken door te kabbelen als boeket reeks romannetje.
 • Oorsprong

  5
  By Orangefun2011
  Uitdagend origineel thema verpakt in een typisch Brown mysterie met daarin verwerkt verassende thema's die aanleiding tot menig goed gesprek zou kunnen zijn..... en doet het niet slecht als suspence-voorspeller. De truc die hij vervolgens heeft uitgehaald met de slechts in de marge acterende fictieve Spaanse koning en diens bisschop. Al met al, behoorlijk spannend en ter overdenking ;-)

keyboard_arrow_up